Bestellen en bezorgen – Apotheek Craneveld – Venlo

Welkom bij Apotheek Craneveld

Het team van Apotheek Craneveld staat graag voor u klaar!

We vinden het belangrijk dat iedere gebruiker van medicijnen goed begeleid wordt. Met vragen kunt u op verschillende manieren bij ons terecht: via de website, telefonisch en via persoonlijk contact in de apotheek. Voor achtergrondinformatie over bijvoorbeeld medicijnen, de bijwerkingen, aandoeningen kunt u tevens terecht op onze website.

We heten u van harte welkom!

H.W. Coulen, Apotheker.

Bestellen en bezorgen

Bestellen

U kunt gebruik maken van het bestelformulier als u produkten via e-mail wilt bestellen waarvoor geen doktersrecept nodig is. Gebruik voor ieder artikel een nieuw bestelformulier. Let op: volgens onze leveringsvoorwaarden bent u verplicht een product af te nemen als dat door ons speciaal besteld is. Zorgt u dus voor een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van het door u gewenste artikel.

Herhaalrecepten bestellen

Ook herhaalrecepten kunt u via e-mail bestellen. We kunnen het recept dan alvast voor u gereedmaken. U dient wel het herhalingsrecept in te leveren als u het geneesmiddel komt afhalen. Gebruik voor ieder geneesmiddel een nieuw formulier. Wilt u herhaalrecepten bestellen? Klik hier

Bezorgen

Wij kunnen uw geneesmiddelen en verbandmiddelen ook thuis bezorgen. Omdat onze capaciteit daarvoor echter beperkt is, reserveren we deze service graag voor die situaties waarin dat ook echt nodig is. Misschien kunt u een huisgenoot of bekende uw geneesmiddelen laten ophalen.

Grote dozen, zoals onderleggers en dergelijke, kunnen altijd zondermeer thuisbezorgd worden. In geval u slecht ter been bent, te ziek om het huis te verlaten of een ziek kind niet alleen thuis kunt laten, is bezorgen ook geen probleem. In andere gevallen moet u eerst overleggen met de apotheek. Als het mogelijk is proberen we altijd een oplossing te bedenken. Onze bezorger brengt de produkten bij u thuis altijd aan het eind van de middag, tussen half drie en half zeven.