Bestellen en bezorgen – Apotheek Craneveld – Venlo

Apotheek Craneveld

Apotheek Craneveld

Apotheek Craneveld in Venlo biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Welkom bij Apotheek Craneveld. Het team bestaande uit dhr H.W. Coulen, gevestigd apotheker, en de assistenten staat met veel plezier voor u klaar en helpt u graag verder. U kunt bij ons terecht voor vragen en advies over uw medicijngebruik. Daarnaast maken wij uw medicijnen klaar en controleren of deze medicijnen passen bij uw persoonlijke gezondheidssituatie.

Bestellen en bezorgen

Bestellen

U kunt gebruik maken van het bestelformulier als u produkten via e-mail wilt bestellen waarvoor geen doktersrecept nodig is. Gebruik voor ieder artikel een nieuw bestelformulier. Let op: volgens onze leveringsvoorwaarden bent u verplicht een product af te nemen als dat door ons speciaal besteld is. Zorgt u dus voor een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van het door u gewenste artikel.

Herhaalrecepten bestellen

Ook herhaalrecepten kunt u via e-mail bestellen. We kunnen het recept dan alvast voor u gereedmaken. U dient wel het herhalingsrecept in te leveren als u het geneesmiddel komt afhalen. Gebruik voor ieder geneesmiddel een nieuw formulier. Wilt u herhaalrecepten bestellen? Klik hier

Bezorgen

Wij kunnen uw geneesmiddelen en verbandmiddelen ook thuis bezorgen. Omdat onze capaciteit daarvoor echter beperkt is, reserveren we deze service graag voor die situaties waarin dat ook echt nodig is. Misschien kunt u een huisgenoot of bekende uw geneesmiddelen laten ophalen.

Grote dozen, zoals onderleggers en dergelijke, kunnen altijd zondermeer thuisbezorgd worden. In geval u slecht ter been bent, te ziek om het huis te verlaten of een ziek kind niet alleen thuis kunt laten, is bezorgen ook geen probleem. In andere gevallen moet u eerst overleggen met de apotheek. Als het mogelijk is proberen we altijd een oplossing te bedenken. Onze bezorger brengt de produkten bij u thuis altijd aan het eind van de middag, tussen half drie en half zeven.